LINKEDIN PROFIEL FOTOGRAAF

Hoe je een goede indruk op je huidige en toekomstige netwerk maakt.

Wil jij een goede indruk maken op je huidige netwerk? Wil jij krachtig overkomen bij jouw toekomstige netwerk en werkgever? Dan ben ik de Linkedin profiel fotograaf in Amsterdam. Mijn profielfoto’s zijn krachtig en laten je zien hoe je bent.

Waarom een Linkedin profiel fotograaf?

Maak van de eerste indruk de beste, met een goede zakelijke Linkedin profielfoto. Ik kijk naar jou, jouw profiel en luister naar jouw ambities. Samen met jou stel ik dan de juiste achtergrond en belichting op zodat jouw profiel en profielfoto een goede match vormen.

Een LinkedIn profielfotograaf in Amsterdam is niet ver bij jou vandaan. Ik ben gevestigd in Oost, vlakbij de Middenweg en de A10. Makkelijk bereikbaar met auto, openbaar vervoer en fiets.

Tips voor een goede Linkedin profiel foto

Wat maakt een foto een goede Linkedin profiel foto?

  1. Recent. De foto moet recent zijn. Waneer je solliciteerd en je ziet er anders uit dan op je LinkedIn profiel foto (ander kapsel of je bent een stuk ouder dan op de foto), roept dit verbazing of irritatie op. Dit is geen goede eerste indruk.
  2. Achtergrond. Zorg ervoor dat je geen onrustige achtergrond op je foto hebt, zodat alle aandacht naar je gezicht gaat.
  3. Uitsnede. Plaats alleen je hoofd in je Linkedin profiel. Geen half of wholebody foto’s. Er word veel met een mobiel op Linkedin gekeken. Je gezicht is met een half of wholebody uitsnede niet herkenbaar.
  4. Kleding. Zorg ervoor dat je kleding past bij het bedrijf waar je werkt of de functie die je ambieert. Dat je kleding de goede maat heeft en er netjes uitziet.
  5. Kijkrichting. Kijk in de camera, zodat je oogcontact maakt
  6. Uitdrukking. Glimlach of lach, (niet te uitbundig) zodat je benaderbaar/sympatiek overkomt.

Wanneer je bij mij in de studio komt voor een Linkedin profielfoto dan is het goed om meerdere kledingstukken mee te nemen. Zo kunnen we achtergrond en kleding goed op elkaar afstemmen.

Wil je niets aan het toeval overlaten? Ik kan tegen meerprijs ook een visagist verzorgen, zodat je er fantastisch uitziet voor de lens.